O equipo ourensán Past Autos Racing conclúe o Costa Brava cunha vitoria en Regularidade Sport e un podio Nacional

Antonio Sainz e David da Puente foron segundos no CERVH e Asier Santamaría e Roberto Rentería venceron en Regularidad Sport

Punto e final a este apaixonante Rally Costa Brava no que tivemos o pracer de facer a asistencia a dez equipos, o que nos fai traballar con máis paixón se cabe.

AVANTAR ACTIVIDADES

Desde Ourense, o equipo Past Autos Racing, tentou transmitir eses valores deportivos que temos tan presentes e que queremos facer chegar a todos.

En canto á clasificación do Rally, o noso mellor equipo na xeral foi o formado por Antonio Sainz e David da Puente, que foron segundos clasificados do Campionato de España e segundos na categoría 4 da FIA.

Jesús Díez Villarroel e Lucía Santiago foron sextos na categoría 6 do FIA EHRC e terceiros en C1, mentres que Pablo Sotorrio e Gerardo Jaqueti foron 44º co Subaru Impreza, sumando ademais un importante sétimo lugar do Nacional.

Moi preto, Fernando Dameto e Sergi Xastre, na posición 46 da xeral (4º na categoría Pre81), con Antonio Dezcallar e José Sans no terceiro chanzo da clasificación da categoría Pre90, un excelente resultado no seu retorno á competición co Toyota Celica.

Ademais, o ourensán Carlos Sampayo e a asturiana Irene Serrano finalizaron a proba na catros na categoría Pre90 e oitavos na categoría 4 da FIA.

Santiago Barragán e Francisco Javier Sánchez tiveron que abandonar.

En regularidade sport, triunfo praza para Asier Santamaría e Roberto Rentería, con Carlos Jorge e Sergio Marrero na quinta praza.

En regularidade, Gustavo Alija e V.F. Suárez pelexaron polo top 15 da xeral aos mandos do Peugeot 205 Rallye.